Nejprodávanější tituly - listopad 2017
pop

S tebou
Kapela Hodiny vydala své první EP opírající se o své úspěšné singly z poslední doby jako jsou Stmívání, Jízdní řád a Ze dna a k nim pridává jeden zbrusu nový "S tebou" a to současně i ve zdařilé remixové podobě.
pop

S tebou

143 Kč
Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".
pop

Sám se sebou

404 Kč
CD- Jednoho dne se vrátíš Největší hity /1970-2010/

Nejobsáhlejší kompilační šance pro jeden z našich nejoriginálnějších hlasů! Věra Špinarová byla objevem konce 60. let, kdy drsným vokálem a rockovým cítěním spoluvytvářela Věra Špinarová a její jubilejní výběr: čtyři dekády hitů a skvělého zpívání!

pop

CD- Jednoho dne se vrátíš Největší hity /1970-2010/

479 Kč
Dnes
Komplet Dnes shrnuje studiová alba, která Helena Vondráčková natočila v této dekádě – Touhy, Kouzlo Vánoc, Dávno vím svý - a jako novinku obsahuje audiozáznam televizního sestřihu narozeninového koncertu Já půjdu dál.
pop

Dnes

674 Kč
Everyday Is Christmas
Sbírka autorských písní, na které spolupracoval producent Grag Kurstin (Adele, Liam Gallagher apod.).
pop

Everyday Is Christmas

386 Kč
Karel Gott
Speciální reedice prvního alba Karla Gotta! Ačkoli šlo tehdy vlastně o propojení stylově různorodých singlových nahrávek z let 1964 a 1965, přece je toto album důležitým hudebním záznamem doby i první fáze Gottovy skvělé kariéry.
pop

Karel Gott

296 Kč
Legendární československé šlágry
Výběr šedesáti nejznámějších duetů české a slovenské populární hudby, které se dodnes v mnoha různých verzích hrají v televizi, rozhlase i tanečních sálech.
pop

Legendární československé šlágry

374 Kč
Meaning of life
Kelly Brianne Clarkson je americká pop rocková zpěvačka, držitelka tří cen Grammy, autorka textů a příležitostná herečka.
pop

Meaning of life

386 Kč
Missariel
Dvě digitálně remasterovaná alba.
pop

Missariel

296 Kč
Ogilala
Amerického hudebníka Williama Patricka Corgana zná rockový svět jako Billyho Corgana, zakládajícího člena a frontx mana US kytarové ikony devadesátých let Smashing Pumpkins.
pop

Ogilala

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>