Nejprodávanější tituly - listopad 2017
historické romány

Jana z Hvězdy I. - Růže a lilie - 20%
Děj historického románu se odehrává ve Francii v období konce středověku a počátku renesance. Autor v něm prokázal nejen svou odbornou zdatnost historika, ale i obratnost romanopisce.
historické romány

Jana z Hvězdy I. - Růže a lilie

248 Kč
198 Kč
Aréna - 11%
V roce 41 n. l. je město Řím nebezpečným místem. Optio Macro z druhé legie, nedávno vyznamenaný za odvahu na bojišti, se nemůže dočkat, až nechá rušné město za zády.
historické romány

Aréna

314 Kč
279 Kč
Dobroninské morytáty
(1x)
Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína na svůj statek na Vysočině, kde hodlá během Vánoc odpočívat. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá stařena, která byla kdysi jeho kojnou. Prosí o pomoc, protože se ztratil její vnuk...
historické romány
Ukázky

Dobroninské morytáty

199 Kč
Hra o kosti - 11%
(2x)
Polský kníže Boleslav Chrabrý využije mučednickou smrt Vojtěcha, budoucího světce, k tomu, aby získal pro svou zemi arcibiskupství. Ve stejně době pracuje mladý císař Ota III. na obnově velkolepé římské říše.
historické romány

Hra o kosti

313 Kč
278 Kč
Klášterní madrigal
(2x)
Historický román z pera Vlastimila Vondrušky. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s panstvím. Čas tu plyne klidně, náhle však dorazí královská listina, podle níž se jedna z vesnic povyšuje na město, a začíná čas intrik.
historické romány
Ukázky

Klášterní madrigal

199 Kč
Scotland Yard - 6%
(1x)
Policejní práce je náročná a uznání se člověk nedočká, ale když někdo začne vraždit samotné policisty, to už je vrchol. Viktoriánský Londýn vás pohltí do své černé tlamy.
historické romány
Ukázky

Scotland Yard

338 Kč
318 Kč
Stín Otce - 20%
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
historické romány
Ukázky

Stín Otce

129 Kč
103 Kč
Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415 - 11%
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.
historické romány

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415

422 Kč
375 Kč
Královna Žofie a Václav IV. - 11%
Mladý Václav IV. se nemůže dočkat sňatku s půvabnou Žofií. Avšak královna brzy po svatbě pozná manželovu krutou tvář, jeho záchvaty vzteku a nenávisti. Nediví se, že král má tolik nepřátel a že mu často jde jak o trůn, tak i o život.
historické romány

Královna Žofie a Václav IV.

242 Kč
215 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>