Nejprodávanější tituly - listopad 2017
kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den - 11%
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat.
kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II. - 123 snadných a netradičních receptů pro každý den

359 Kč
319 Kč
Průvodce nejlepšími víny České republiky 2017-2018 - 11%
Průvodce nejlepšími víny ČR 2017 – 2018 je aktuálním a nezávislým přehledem nejlepších vín v České republice. Publikace je určena pro všechny milovníky vína a zároveň slouží jako nezbytný zdroj informací pro profesionály v tomto oboru.
kuchařky

Průvodce nejlepšími víny České republiky 2017-2018

224 Kč
199 Kč
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu - 11%
(1x)
Kniha je určena pro širokou veřejnost - milovníky gastronomie (zejména ryb, zvěřiny a lesních plodů), pro cestovatelské nadšence a milovníky Severských tradic či „vyznavače“ fenoménu hygge. Recepty jsou jednoduché a suroviny jsou u nás dostupné.
kuchařky
Ukázky

Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu

287 Kč
255 Kč
Vánoční cukroví s láskou pečené
Vánoční cukroví – voní exotickým kořením, ale připomíná domov a pohodu, kterou trávíme s našimi blízkými.
Kniha popisuje vývoj výroby sladkostí od počátků používání cukru až po cukroví, které zdobí naše sváteční stoly dnes.
kuchařky

Vánoční cukroví s láskou pečené

143 Kč
Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 nových receptů! - 11%
(1x)
Autorka se rozhodla svou Biokuchařku kompletně přepracovat tak, abyste v ní našli aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech i ekologickém zemědělství a mohli z ní čerpat inspiraci pro svůj každodenní život.
kuchařky
Ukázky

Nová biokuchařka Hanky Zemanové - 80 nových receptů!

539 Kč
479 Kč
Polévky - 11%
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
kuchařky

Polévky

359 Kč
319 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
kuchařky

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Naše hustý kaše

Snídat kaše není žádná nuda. Jana a David, možná je znáte pod jejich pravým jménem „Naše kaše“, vás vezmou na pořádný (a dobrodružný) výlet do světa tohoto ranního fenoménu.

kuchařky

Naše hustý kaše

179 Kč
Recepty z bylinek - 11%
Tato kniha je bohatým zdrojem léty prověřených receptur od Ursel Bühringové a mnoha dalších učitelů z proslulé Freiburské školy léčivých bylin. Najdete v ní bylinkovou pomoc proti nejčastějším zdravotním potížím, které se týkají každého z nás.
kuchařky

Recepty z bylinek

269 Kč
239 Kč
Tvarůžková kuchařka - 11%
Tvarůžková kuchařka - to jsou báječné slané i sladké recepty z tradičního moravského sýra. Ale nejen to! V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty.
kuchařky

Tvarůžková kuchařka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>