Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2017
světová

Objevujeme svět! Zahrádka
Objevovat svět zahrádky je s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
světová

Objevujeme svět! Zahrádka

224 Kč
Ohrožená

Když mladou dívku srazí auto a ona zůstane ležet polomrtvá u silnice, malou obcí Little Melham to otřese. Jak to, že byla Abbie tak pozdě v noci venku, a jak to, že se po ní nikdo nesháněl?

světová

Ohrožená

269 Kč
Oprsklovi

Pan a paní Oprsklovi jsou navlas stejní jako vy nebo já: bydlí v pěkném domku na předměstí, mají práci (třeba vymýšlení vtípků do humorných přáníček) a rádi se smějí. Je tu ovšem maličkatý rozdíl: jsou to totiž hyeny. Ano, přesně tak!

světová

Oprsklovi

251 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
světová
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
Otolína a žlutá kočka
Hlavními hrdiny úspěšné, mezinárodně oceňované a mnohokrát vyznamenané knižní série jsou tak trochu zvláštní holčička jménem Otolína a její nerozlučný kamarád – malý vlasatý tvor z norských močálů zvaný pan Moura.
světová
Ukázky

Otolína a žlutá kočka

89 Kč
Paměti antisemity

Román v pěti povídkách Paměti antisemity je neskrývaně autobiografi cký. Jeho autor zvláštně poetickým, mnohdy až básnivým jazykem líčí svůj život i osudy lidí, s nimiž se setkává, a čtenářům tak předestírá nesmírně složitý a propletený svět.

světová
Ukázky

Paměti antisemity

338 Kč
Papež reformátor
Ivereighova široce pojatá a propracovaná biografie papeže Františka odkrývá dříve nepopsané podrobnosti počátků ambiciózního programu tohoto netradičního papeže, a kam církev s tímto programem míří.
světová

Papež reformátor

359 Kč
Petr Pan
(1x)
Wendy se vydává do kouzelné Země nezemě, kde společně s Petrem Panem zážívá vzrušující i nebezpečná dobrodružství. Slavný příběh o chlapci, který nechtěl vyrůst, umocňují krásné ilustrace Manuely Adreani.
světová

Petr Pan

449 Kč
Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Zombie jsou zase tady! A tentokrát s roboty! Komiks podle oblíbené videohry líčí příběh, který vyústil v Garden Warfare 2! Jak začala Zombossifikace městečka?

světová

Plants vs. Zombies: Garden Warfare

179 Kč
Pohřební výbavička
Český čtenář má nyní poprvé možnost seznámit se s dílem spisovatele, novináře a literárního kritika Fernanda Iwasakiho prostřednictvím hororových mikropovídek Pohřební výbavička, v nichž rezonuje Poe, Borges, Maupassant i Henry James.
světová

Pohřební výbavička

143 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100