Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
sport a fitness

Brána k zázrakům - 11%
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.
sport a fitness

Brána k zázrakům

178 Kč
158 Kč
Sportovní trénink - 14%
Kniha je určena širší trenérské veřejnosti, trenérům různých kvalifikačních úrovní, studentům tělovýchovných oborů a dalším zájemcům z řad odborné veřejnosti. Měla by sloužit jako úvod do jejich celoživotního studia této velmi rozsáhlé vědy.
sport a fitness

Sportovní trénink

213 Kč
183 Kč
Futsal - 20%
Tato ojedinělá publikace pojednává o futsalu FIFA - dynamicky se rozvíjejícím sportovním odvětví, které se vyvinulo z fotbalu.
sport a fitness
Ukázky

Futsal

149 Kč
119 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
sport a fitness
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Kardiofitness - 20%
Kardiofitness umožňuje provádět vytrvalostní aktivity s prvky síly a rychlosti v klidu a pohodě fitcentra nebo domova.
sport a fitness
Ukázky

Kardiofitness

123 Kč
98 Kč
Badminton - 20%
Badminton je atraktivní, moderní, akční, přitažlivý pro nejširší veřejnost a zároveň patří k rodině olympijských sportů.
sport a fitness
Ukázky

Badminton

111 Kč
89 Kč
Běháme po Praze a okolí - 20%
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km.
sport a fitness
Ukázky

Běháme po Praze a okolí

139 Kč
111 Kč
Aikido - 11%
Kniha obsahuje teoretický vhled do myšlenky aikida a jeho základních principů. Dále je v ní vysvětlena teoretická výstavba technik a provedení jednotlivých cviků.
sport a fitness

Aikido

224 Kč
199 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
sport a fitness
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Praktické zkušenosti s pěti Tibeťany - 11%
Tato kniha přináší 22 hlavních příspěvků z praxe Pěti Tibeťanů v souvislosti s jógou, se zdravím, s osobním růstem, s meditací, se sportem aj. Jsou zde krátké zprávy, tipy a komentáře od soukromých i profesionálních cvičících i s obrázkovými návody.
sport a fitness

Praktické zkušenosti s pěti Tibeťany

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 117 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>