Nejprodávanější hudba - prosinec 2017
hudba

Lesní zvěř
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
hudba

Lesní zvěř

269 Kč
100% Karate
Nuck Chorris Gang hrají 100% karate music a jsou skvělá mystifikační bluesrapová parta. Partička s originálním smyslem pro humor spojuje rap, hip hop a blues, neotřele baví publikum a sklízí zasloužené ohlasy. Album 100% karate zní svěže, úderně, ale zároveň se nebojí vtipu a ironie.
hudba

100% Karate

269 Kč
déja vu live
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
hudba
Ukázky

déja vu live

269 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.
hudba

Tanec!

134 Kč
Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels
Spirituály a gospely + dvě zpěvačkou zhudebněné básně černošského básníka Langstona Hughese v neobvyklých jazzových úpravách kytaristy Miroslava Linky. CD lze vnímat také jako narušení tradičního přístupu a hledání osobité cesty k hudbě.
hudba

Nobody´s Fault… Spirituals and Gospels

224 Kč

Noi

224 Kč
Těšínské niebo
Pisničkář Jaromír Nohavica, básnířka Renata Putzlacher, hudebník Tomáš Kočko, režisér Radovan Lipus – čtyři umělci, kteří mají blízký vztah k Těšínskému Slezsku. S herci české a polské scény Těšínského divadla nastudovali hudební představení, jehož základem jsou písničky Jaromíra Nohavici.
hudba

Těšínské niebo

269 Kč
Písně nepísně
Vladimír Václavek zhudebnil texty básníků Bohuslava Reynka, F. G. Lorcy, Antonína Přidala a několik vlastních textů. Deska se nahrávala v brněnském hudebním studiu Luboše Malinovského.
hudba

Písně nepísně

269 Kč
Black Point Totality Sampler I.
Sampler prezentuje z drtivé většiny nahrávky skupin, které po sobě nezanechaly jediné album a přesto ve své době byly významnými.
hudba

Black Point Totality Sampler I.

169 Kč
Diamond Collection
Diamond Collection mapuje fascinující vzestup vynikající zpěvačky od samého začátku 90. let, kdy prvním sólovým albem vytvořeným s Ondřejem Soukupem a Gabrielou Osvaldovou zastínila veškerou konkurenci na české hudební scéně.
hudba

Diamond Collection

386 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 151 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>