Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
rodina a dítě

Dítě v úctě přijmout... - 11%
(2x)
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
rodina a dítě

Dítě v úctě přijmout...

203 Kč
180 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
rodina a dítě
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
rodina a dítě
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Hry pro odpočinek a zábavu - 20%
Kdybychom měli vypočítat vlastnosti příznačné pro člověka, museli bychom na prvním místě uvést především hravost. A právě hry by měly rozvíjet dětskou fantazii, cvičit postřeh a jemnou motoriku. To vše a mnohem víc přináší kniha Jany Havířové.
rodina a dítě
Ukázky

Hry pro odpočinek a zábavu

149 Kč
119 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
rodina a dítě

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
rodina a dítě
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

203 Kč
Společenské hry - 20%
Praktická a přehledná kniha plná originálních her pro děti od 6 do 11 let je určena pedagogům, eventuálně i rodičům dětí na prvním stupni. Hry můžou využít učitelé v hodině dramatické výchovy, ve školní družině nebo rodiče doma.
rodina a dítě
Ukázky

Společenské hry

149 Kč
119 Kč
Rok v mateřské škole - 11%
Čtyři úspěšné projekty výchovně vzdělávací práce v předškolním období (Jaro, Léto, Podzim, Zima v mateřské škole), vydávané nyní v ucelené publikaci za výhodnou cenu.
rodina a dítě

Rok v mateřské škole

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 229 položek
<< < 1 .. 21 22 23