Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
rock

A Head Full Of Dreams
Sedmá studiová deska kapely. Žádná nahrávka Coldplay nenabídla tolik hostů jako A Head Full Of Dreams. Kapelu doprovázejí zpěvačky Beyoncé a Tove Lo, Noel Gallagher nebo šestašedesátiletá soulová zpěvačka Marry Clayton, kterou znají příznivci Rolling Stones z duetu Gimme Shelter s Mickem Jaggerem.
rock

A Head Full Of Dreams

791 Kč
Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík
S písněmi Vladimíra Mišíka vyrostla nejen řada rockových muzikantů, ale tyto hity jsou základem i zpěvníků několika generací.
rock

Bazarem proměn: A Tribute to Vladimír Mišík

269 Kč
Psí hodinář
První sólové album a příjemné překvapení skvělého klávesisty a originálního textaře, autora především divadelní a filmové hudby.
rock

Psí hodinář

179 Kč
Lesní zvěř
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
rock

Lesní zvěř

269 Kč
100% Karate
Nuck Chorris Gang hrají 100% karate music a jsou skvělá mystifikační bluesrapová parta. Partička s originálním smyslem pro humor spojuje rap, hip hop a blues, neotřele baví publikum a sklízí zasloužené ohlasy. Album 100% karate zní svěže, úderně, ale zároveň se nebojí vtipu a ironie.
rock

100% Karate

269 Kč
déja vu live
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
rock
Ukázky

déja vu live

269 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.
rock

Tanec!

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3