Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2017
detektivky

Paganiniho smlouva
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
DNA
(1x)
Brutální vražda jako trest – jaký skutek si ale zaslouží tak hrůzostrašnou odplatu?
detektivky
Ukázky

DNA

404 Kč
Muž naruby
(4x)
Horami na jihu Francie obchází vlk-zabiják. Nejdřív trhá jen ovce, když ale zardousí první lidskou oběť, začnou krajem kolovat řeči o návratu vlkodlaka, „muže naruby“, a zemi zachvátí strach zděděný po předcích.
detektivky

Muž naruby

268 Kč
Noční lov
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
Ve službách zla
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
Bez svědomí
(13x)
Kniha o odvaze a ostražitosti, detektivní román, jehož děj sahá od časů první republiky do současnosti. O tajemství, které se nesmí dostat do rukou mocným. O tom, jak krutou daň si může vybrat na těch, kteří je střeží…
detektivky

Bez svědomí

351 Kč
Šifra mistra Leonarda
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

423 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
Kořeny zla
Vražda na druhém břehu je vyřešena, vrah je zatčen, oddělení vražd si může na své konto připsat další úspěch. Dohody s podsvětím jsou uzavřeny, život v Našem Městě by se mohl ubírat klidnou cestou, ale jak se za pár dní ukáže, vše jen na chvíli.
detektivky

Kořeny zla

269 Kč
Podhoubí
Podloubí je kniha o zlu, které nenápadně vyrůstá ze zasunutých událostí, z tragédií, které svou zhoubnou silou ovlivňují už život dětí v mateřském lůně.
detektivky

Podhoubí

223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 135 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>