Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
světová

Hilda
(18x)

Hilda je komiks, v jehož půvabných barvách a výjevech se s rozkoší ztratíte a který se právem stal klasikou 21. století.

světová
Ukázky

Hilda

297 Kč
Selfies
(4x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
světová

Selfies

332 Kč
Blackout
(4x)
Zítra už bude pozdě...Thriller o kolapsu evropských dodávek elektrické energie. Otřesný, ale realistický scénář. Jednoho chladného únorového dne zhasnou světla v Itálii. A nejen tady.
světová

Blackout

359 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
světová

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
Advent
(3x)
Prostý, a přesto velkolepý příběh o shánění ovcí na zimu, tohoto každoročního rituálu hlavního hrdiny, vychází z autentického vyprávění místního farmáře Benedikta Sigurjónssona, přezdívaného Bensi z hor.
světová

Advent

160 Kč
George Lucas
Životopis stvořitele Star Wars.
světová

George Lucas

449 Kč
Mapy
(9x)

Vydejte se s námi na nezapomenutelnou cestu kolem světa!

světová
Ukázky

Mapy

494 Kč
Záludné léto
(1x)
Když se ve vesnici Rushpool v západní Anglii začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, jestli se na jejich zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
světová
Ukázky

Záludné léto

268 Kč
Robinson
(2x)
Petr Sís ve své nejnovější knize pro malé děti proplétá legendární příběh Robinsona Crusoe se zážitkem z vlastního dětství. Po jednom školním maškarním bálu se hrdina ocitne na pustém tropickém ostrově, který se stane jeho novým domovem.
světová

Robinson

356 Kč
Do vody
(3x)

Vyhýbejte se tichým vodám, nikdy nevíte, co se skrývá pod hladinou. V říční tůni se najde tělo svobodné matky – a to právě na místě, kde bylo téhož léta objevena mrtvola mladého děvčete. V historii malého městečka Beckford to sice nejsou první ženy,

světová

Do vody

341 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>