Nejprodávanější audioknihy ke stažení - prosinec 2017

Kritik

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

Ukázky

Kritik

299 Kč
Marco
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

Ukázky

Marco

299 Kč
Totální rauš
(2x)

Německý národ pod vlivem (zfetovaného vůdce) Údajný abstinent a asketa Adolf Hitler nebyl za 2. světové války opojený pouze mocí, ale i vitaminy, stimulanty, narkotiky nebo farmaceutickými přípravky pro zvířata…

Ukázky

Totální rauš

279 Kč
Tři muži na toulkách
(1x)
Dobrodružství tří svérázných přátel, kteří na cestách zažívají nezapomenutelné příhody.
Ukázky

Tři muži na toulkách

199 Kč
Věž vlašťovky
(1x)
Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a neochvějná ve svých rozhodnutích.
Ukázky

Věž vlašťovky

299 Kč
Črty ze Šumavy
(1x)

Črty ze Šumavy - audiokniha obsahuje sbírku črt, jejichž autorem je Karel Klostermann. Čte Martin Růžek.

Sbírka črt, vyprávění o zašlých časech či mizejících původně nedotčených míst krásné, drsné, rázovité a autorem dozajista milované Šumavy.

Ukázky

Črty ze Šumavy

99 Kč
Emil Běžec 00:10
(3x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Čte Ivan Trojan.
Ukázky

Emil Běžec 00:10

249 Kč
V lese visí anděl
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...
Ukázky

V lese visí anděl

249 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc
(2x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
Ukázky

Buddhovy pohádky na dobrou noc

199 Kč
Děti z Bullerbynu
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 352 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 36 > >>