Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2017

Nezbedné pohádky 2. - 20%

Další rošťácky popletené pohádky, jimiž sám autor, Josef Lada, zparodoval svoje vlastní, dřívější výtvory, patří k nezapomenutelným kouskům pohádkového žánru. Audioknihu vypravuje Václav Vydra a Naďa Gajerová.


.

Ukázky

Nezbedné pohádky 2.

99 Kč
79 Kč
Mach a Šebestová - 20%
Dva inteligentní žáci třetí třídy Mach se Šebestovou dostanou darem za dobrý skutek kouzelné sluchátko, které plní každé přání. To je výchozí stav, ze kterého vyšel Miloš Macourek při tvorbě jednoho ze svých nejúspěšnějších scénářů k oblíbenému večerníčku.
Ukázky

Mach a Šebestová

69 Kč
55 Kč
Příběhy Petra Šabacha - 6%
Audiokniha obsahuje texty spisovatele Petra Šabacha, které jsou předčítány známými herci, mezi něž patří Zdeněk Svěrák, Jaromír Hanzlík, Martin Dejdar a další. Jedná se o audioknihu, jejíž výdělek jde na dobročinné účely.
Ukázky

Příběhy Petra Šabacha

169 Kč
159 Kč
Andělé a démoni - 20%
(3x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.
Ukázky

Andělé a démoni

449 Kč
359 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Příběhem chlapce, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.
Ukázky

Čarodějův učeň

255 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze ve formátu MP3.
Ukázky

Deset malých černoušků

279 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Muži v offsidu - 20%
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
215 Kč
Noc s Hamletem - 20%
Audiokniha obsahuje poému, jejímž autorem je Vladimír Holan. Čte Radovan Lukavský.
Ukázky

Noc s Hamletem

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 279 položek
<< < 1 .. 26 27 28