Nejprodávanější tituly - duben 2017
ostatní

Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
ostatní

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
ostatní

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Inovátoři - 20%
(1x)
Tato kniha má naději stát se klasickým textem o dějinách digitální revoluce a nepostradatelným průvodcem světem inovací.
ostatní
Ukázky

Inovátoři

299 Kč
239 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
ostatní

Prosím stručně

89 Kč
O šestiúhelné sněhové vločce - 11%
Konečně máme možnost přečíst si v češtině kouzelné Keplerovo dílko sepsané v Praze nejspíše roku 1610. Je to jistě hezký dárek, stejně jako kdysi byl před mnoha staletími tento novoroční pozdrav autorovu mecenáši a patronovi.
ostatní

O šestiúhelné sněhové vločce

89 Kč
79 Kč
Běhej, dokud můžeš - 11%
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
ostatní

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
276 Kč
Křižovatky - 11%
(3x)
První souborná edice díla Mileny Jesenské je výsledkem mnohaleté práce Marie Jiráskové, největší znalkyně díla Mileny Jesenské. Jde o dílo základního významu nejen pro literaturu českou, ale i v měřítku evropském .
ostatní

Křižovatky

539 Kč
479 Kč
RR rozhovory - 11%
Kniha přináší výbor z rozhovorů publikovaných v Revolver Revue, případně Kritické Příloze RR od samizdatových počátků do současnosti.
ostatní
Ukázky

RR rozhovory

404 Kč
359 Kč
Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění - 11%
(4x)
Kniha Světy na pokračování nabízí zcela nový pohled na fenomén seriálového vyprávění, jímž může zaujmout odborníky stejně jako fanoušky.
ostatní
Ukázky

Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění

269 Kč
239 Kč
Až do hrobu tmavýho - 11%
První vydání vzájemné korespondence dřevorytce Josefa Váchala a jeho žáka Josefa Hodka z let 1912-1969 představuje jak zásadní informační pramen pro všechny zájemce o život a dílo Josefa Váchala, tak především strhující text, ...
ostatní

Až do hrobu tmavýho

693 Kč
616 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 605 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 61 > >>