Nejprodávanější hudba - duben 2017

Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Divoký ticho Žižkova - 11%
Čtvrté album pražské folkrockové skupiny Hromosvod Divoký ticho Žižkova nabízí čtrnáct různobarevných nahrávek ozdobených řadou výjimečných hostů (mj. Petr Janda, Kamil Střihavka, Vladimír Merta).

Divoký ticho Žižkova

261 Kč
232 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Lůzr frendly - 11%
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.

Lůzr frendly

225 Kč
200 Kč
Nejen zahrádečky - 11%
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.

Nejen zahrádečky

269 Kč
239 Kč
Returns From Afar - 11%
Hudební mozaika, která retrospektivně mapuje folklorní čtvrtstoletí českého multiinstrumentalisty Jana Rokyty. Kaleidoskop folklorních stylů i hudebních nástrojů od lyrické balady z Kyjovska přes virtuozitu ze Slovenska, Rumunska či Bulharska k orientálním tónům Libanonu či Indie, arménskému klarinetu, irské flétně nebo temperamentní flamencové kytaře...

Returns From Afar

224 Kč
199 Kč
Dvacet let v Arše - 11%
Během uplynulého dvacetiletí vytvořil písničkář a spisovatel Jan Burian tradici svých každoročních „jarních večírků“ a dalších koncertů s příležitostí v Divadle Archa.

Dvacet let v Arše

315 Kč
280 Kč
Starý dobrý flašinet - 11%
Touto jedinečnou nahrávkou se máte možnost přenést do doby, kdy byl flašinet neodmyslitelnou součástí běžného života

Starý dobrý flašinet

134 Kč
119 Kč
Alter ego - 11%
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.

Alter ego

225 Kč
200 Kč
Studánko rubínko - 11%
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>