Nejprodávanější tituly v roce 2017
učebnice

Piliers / Pilíře - 11%
Dvojjazyčný debut Aleny Meas, české autorky píšící francouzsky, představuje most mezi současným českým a francouzským básnictvím. Je postaven zejména na protikladu motivu stavby a motivu fragmentu.
učebnice

Piliers / Pilíře

122 Kč
108 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
učebnice

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
učebnice

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Písanka 4 – Slova a věty - 11%
Los, Bára, Čenda, bota, Emil, vosa, datel, Ferda, rak, louka, šašek, zima, Cecilka, Váša, u tety, horko, zima, Jula, fouká atd. V tomto pracovním sešite najdou rodiče prvňáčků praktická cvičení zaměřená na psaní složitějších slov a slovních spojení.
učebnice

Písanka 4 – Slova a věty

35 Kč
31 Kč
Prekancerózy v trávicím traktu - 20%
Základní učebnice gastroenterologie převážně postgraduálního charakteru, kterou ocení kromě gastroenterologů a internistů i endoskopisté, popř. další lékaři z oddělení zobrazovacích metod, dále také patologové.
učebnice
Ukázky

Prekancerózy v trávicím traktu

382 Kč
306 Kč
Psychologie 1. díl - 14%
Učebnice psychologie podává teoretický výklad obecné psychologie, seznamuje s metodologií, zabývá se vývojovou psychologii, základy pedagogiky a základy sociální psychologie.
učebnice

Psychologie 1. díl

250 Kč
215 Kč
S angličtinou do světa
Kniha S angličtinou do světa obsahuje aktuální témata, internet, cestování, návštěvu lékaře..., nejpoužívanější slovní zásobu, užitečné výrazy a mnoho dalšího.
učebnice

S angličtinou do světa

44 Kč
Ateroskleróza - 20%
Kniha obsahuje výběr nejvýznamnějších přednášek pracovníků IV. interní kliniky 1. LF UK a VFN v Praze, které byly prezentovány v poslední době na kongresu Atherosklerosa, odborné akci s 12letou tradicí.
učebnice
Ukázky

Ateroskleróza

297 Kč
238 Kč
Cross-country skiing around the World - 11%
Kniha pojednává o populárních dálkových závodech v běhu na lyžích. Je doplněna 180 barevnými fotografiemi.
učebnice

Cross-country skiing around the World

563 Kč
500 Kč
Česká gramatika v kostce - 11%
Čtyřstránková příručka o něco většího formátu než A4, tištěná na oboustranně laminované křídě. Její inovovaná, rozšířená verze z roku 2010 je určena začátečníkům a středně pokročilým studentům češtiny jako cizího jazyka.
učebnice

Česká gramatika v kostce

54 Kč
48 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100