Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
beletrie

Bůh strachu - 20%
Když Prahou začnou kolovat části tajemného magického artefaktu, křehká příměří jsou porušena a začíná nelítostný boj.
beletrie
Ukázky

Bůh strachu

129 Kč
103 Kč
Děti hněvu - 20%
(1x)
Druhá detektivní kniha ostravské spisovatelky. Příběh s detektivní zápletkou zavádí čtenáře do neutěšeného prostředí ostravské periferie, kde je nalezeno tělo zavražděného muže.
beletrie
Ukázky

Děti hněvu

179 Kč
143 Kč
Dopis pro mou ženu - 20%
Syrový text Dopis pro mou ženu finského spisovatele, kontroverzního bohéma, oddaného komunisty a náruživého alkoholika, celebrity finské literatury, vznikl na konci šedesátých let. Autor tehdy podnikl několikatýdenní cestu do Dublinu...
beletrie
Ukázky

Dopis pro mou ženu

75 Kč
60 Kč
Dotek zla
(1x)
Podaří se i tentokrát Michaelu Dabertovi odhalit zlo, které se plíží nad Huronským jezerem a přilehlými vilami místních boháčů? Nebo bude tentokrát tímto zlem pohlcen i on?
beletrie
Ukázky

Dotek zla

199 Kč
Dům hluchého - 20%
V pořadí třetí román Petra Krištůfka se doma dočkal několika vydání a vyšel v řadě překladů. Nyní se s Domem hluchého, v překladu prozaičky Petry Hůlové, mají konečně možnost seznámit čeští čtenáři.
beletrie
Ukázky

Dům hluchého

159 Kč
127 Kč
Golem - 20%
(1x)
Zřejmě nejznámější román Gustava Meyrinka prosycený kouzlem staré Prahy a přitažlivou mystikou pražského židovského ghetta. Zde ovšem nenajdete onu klasickou pověst o hliněném muži, jehož čarovnou formulí oživoval rabi Löw.
beletrie
Ukázky

Golem

135 Kč
108 Kč
Grafoon - 20%
(1x)
Poutavý sci-fi příběh s romantickým nádechem o posádce vemírné lodi, jejíž mise se změní na boj o vlastní záchranu. Vše je okořeněno vztahy, které během letu i mise vzniknou i nečekanými zvraty, na které posádka nebyla připravena.
beletrie
Ukázky

Grafoon

97 Kč
78 Kč
Kamenní strážci - 20%
Posvátné jezero Titicaca se rozlije, tisíce lidí zahynou. Členové vyšetřovacího týmu Jennifer Donovanová a Denis Scott zjistí, že pod hladinou je cosi neobvyklého. Stopy vedou až na tajemný Velikonoční ostrov.
beletrie
Ukázky

Kamenní strážci

179 Kč
143 Kč
Klikař - 20%
(1x)
Patrně nejslavnější román moderní vietnamské literatury, Klikař, je příběhem Zrzka Xuâna, mládence z chudých poměrů, který se nejprve protlouká životem v ulicích Hanoje, ale pak sérií šťastných náhod dosáhne vysokého společenského postavení.
beletrie
Ukázky

Klikař

149 Kč
119 Kč
Kočky a jiné příběhy o strachu - 20%
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti.
beletrie
Ukázky

Kočky a jiné příběhy o strachu

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100