Nejprodávanější tituly v roce 2017
kariéra

Management a organizační chování - 20%
Moderní publikace se komplexně zabývá chováním jednotlivců a týmů ve firmách a jiných organizacích a prakticky a srozumitelně vysvětluje, jak chování jednotlivců a skupin ovlivňuje výkonnost a úspěšnost firmy a jejích pracovníků.
kariéra
Ukázky

Management a organizační chování

407 Kč
326 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
kariéra
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Tajemství úspěchu - 20%
Kniha sleduje cesty lidí k úspěšnému životu. Je možné ji vnímat jako implicitní návod k dosažení úspěchu v podmínkách střední Evropy počátku jednadvacátého století.
kariéra
Ukázky

Tajemství úspěchu

212 Kč
170 Kč
Týmová spolupráce a hodnocení lidí - 20%
Manažeři a vedoucí týmů v knize naleznou praktické návody, jak postupovat při sestavování a vedení týmů a podpoře týmové spolupráce.
kariéra
Ukázky

Týmová spolupráce a hodnocení lidí

144 Kč
115 Kč
Hodnocení a řízení výkonnosti - 20%
Výkonnost pracovníka a pracovní hodnocení jsou velká a stále se vyvíjející témata psychologie práce a organizace. Není na světě snad firma, která by se právě těmito oblastmi nemusela intenzivně zabývat.
kariéra
Ukázky

Hodnocení a řízení výkonnosti

144 Kč
115 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
kariéra
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera - 20%
Manažeři všech úrovní se v čtivé a přehledné knížce dozví, jak se úspěšně vypořádat s deseti situacemi, které lze považovat za jedny z nejobtížnějších v práci a kariéře každého manažera.
kariéra
Ukázky

Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera

271 Kč
217 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
kariéra
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Kreativní management v praxi - 20%
Publikace určená všem vedoucím pracovníkům s přímými podřízenými poskytuje praktickou příručku pro jednání a komunikaci se svými lidmi v nejčastějších situacích.
kariéra
Ukázky

Kreativní management v praxi

144 Kč
115 Kč
Kritikou a pochvalou k vyšší motivaci zaměstnanců - 20%
Co se vám vybaví, když slyšíte slovo kritika? V drtivé většině lidí vzbuzuje kritika jen malé nadšení. Téměř nikdo nemá kritiku rád. A to i přesto, že v naší společnosti kritizuje kdekdo kdekoho za kdeco. Je to paradox.
kariéra
Ukázky

Kritikou a pochvalou k vyšší motivaci zaměstnanců

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 147 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>