Nejprodávanější tituly v roce 2017

Žízeň
(3x)
Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii.
Ukázky

Žízeň

494 Kč
Opuštěná společnost
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
Lovec králíků
(3x)
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.

Lovec králíků

332 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Opravář osudů
(6x)
Robert Fulghum se ve svém novém románu zamýšlí nad otázkami po lidské podstatě a smyslu života, kterými se lidstvo zabývá už od nepaměti.
Ukázky

Opravář osudů

233 Kč
Muž, který hledal svůj stín
(7x)
Pátý díl série Milénium. David Lagercrantz splétá napínavý příběh o zneužívání moci, otázkách cti a stínech Lisbetina dětství, které ji stále pronásledují.

Muž, který hledal svůj stín

332 Kč
Jezero
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

Ukázky

Jezero

269 Kč
Saturnin se vrací
(21x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

Saturnin se vrací

314 Kč
Tajný život stromů
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

Ukázky

Tajný život stromů

332 Kč
Postel hospoda kostel
(15x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Miluje ženy, rád si pochutná na dobré whisky, v hospodě je jako doma.
Ukázky

Postel hospoda kostel

358 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>