Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
inteligence, trénink mozku

Vizuální myšlení - 20%
Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své vizuální myšlení - změňte nápady v představy, zlepšete svou komunikaci a rychleji se rozhodujte.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Vizuální myšlení

110 Kč
88 Kč
90 testů, her a cvičení pro rozvoj myšlení, paměť a koncentraci - 20%
Začíná váš mozek lenivět? Častěji zapomínáte a nedaří se vám zapamatovat si důležitá data či jména? Pak je načase, aby váš mozek dostal pořádně zabrat. Vyzvěte na souboj své duševní „špeky“ a zlepšete výkon svého mozku s tím nejlepším trenérem — s to
inteligence, trénink mozku
Ukázky

90 testů, her a cvičení pro rozvoj myšlení, paměť a koncentraci

169 Kč
135 Kč
Kognitivní trénink v praxi - 20%
Seznamte se s nejnovějšími metodami tréninku duševních schopností! Autorky se soustředí na procvičování kognitivních funkcí, které nám umožňují poznávat okolní svět, plánovat naše jednání, pamatovat si, ale také vstupovat do vztahů s druhými lidmi.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Kognitivní trénink v praxi

246 Kč
197 Kč
Nenechte svůj mozek zahálet - 20%
(1x)
V tomto "návodu k použití vlastní hlavy" se vám otevírá cesta k těm nejneuvěřitelnějším schopnostem vašeho mozku. Naučíte se rozpoznat nástrahy vlastní mysli, ať už jde o prokrastinaci, sebepřetěžování či různé bloky.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Nenechte svůj mozek zahálet

246 Kč
197 Kč
Pět pohledů na nadání - 20%
Publikace nabízí informace o vztahu mezi nadáním a mozkem, uvádí aktuální výzkumy rodových rozdílů a návody, jak poznat a rozvíjet rozumové nadání či jak se pozná škola pro nadané.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Pět pohledů na nadání

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2