Nejprodávanější tituly v roce 2017
Pragensie

Praha 3 - architektonický průvodce
Publikace je praktickým průvodcem po historii, urbanismu a architektuře celého území Prahy 3, tedy Žižkova spolu s částí Vinohrad.
Pragensie

Praha 3 - architektonický průvodce

338 Kč
Pozoruhodné stromy Prahy
Jedním z přírodních prvků, které se významně podílejí na utváření městského prostředí Prahy, jsou dřeviny. Kniha se zabývá systematickým popisem památných a významných stromů na území hlavního města.
Pragensie
Ukázky

Pozoruhodné stromy Prahy

351 Kč
Chrám bez boha nad Prahou - 78%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
Pragensie

Chrám bez boha nad Prahou

238 Kč
53 Kč
Prague 6
V angličtině vychází také v češtině již vyprodaná kniha o Praze 6 (v českém jazyce vyšla na konci roku 2011). Je upravena a aktualizována. Text přeložila renomovaná překladatelka Jarmila Fučíková a Sandra Giormani.
Pragensie

Prague 6

356 Kč
Kniha o Slivenci a Holyni
Obsáhlá publikace o okrajové a méně známé městské části navazuje na úspěšné svazky edice Knihy o Praze. Čtenáři v ní najdou nejen poutavé vyprávění o historii Slivence a Holyně, o proslulém sliveneckém mramoru, či zajímavé informace z oblasti společenského a sportovního dění, ale také kapitolu o zdejších přírodních památkách a tipy na výlety do okolí.
Pragensie

Kniha o Slivenci a Holyni

315 Kč
Leyendas de la Praga Vieja
Španělská mutace knihy. Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy.
Pragensie

Leyendas de la Praga Vieja

242 Kč
Prague
První titul z nové řady příručních, ale technicky mimořádně zpracovaných fotografických publikací o městech České republiky.
Pragensie

Prague

329 Kč
Praha 13
Kniha Praha 13 – Město uprostřed zeleně nabízí čtenáři pohled na Prahu 13 očima historiků, jež krátce a čtivě přibližují dobu od pravěku až po 18. století, očima architekta, který je autorem a jedním z tvůrců Jihozápadního Města, přírodovědců, jež znají a fotografují to, co lidem v dnešní uspěchané době často uniká a především očima těch, kteří tu žijí a znají zdejší současné společenské dění.
Pragensie

Praha 13

227 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2