Nejprodávanější tituly v roce 2017
rodina a dítě

Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
rodina a dítě

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
rodina a dítě

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
rodina a dítě

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Dědečku, ještě vyprávěj - 11%
(2x)

Titul je volným pokračováním úspěšné knihy pro děti Dědečku, vyprávěj. Malá Viktorka naslouchá pohádkám a příběhům, které ji učí základům etikety a pomáhají jí utvářet si pohled na svět kolem sebe.

rodina a dítě

Dědečku, ještě vyprávěj

269 Kč
239 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
rodina a dítě

Barvy

203 Kč
180 Kč
Mluv se mnou - Pracovní listy pro rozvoj dětské řeči - 11%
Pracovní listy jsou určené pro děti s opožděným vývojem řeči.
rodina a dítě

Mluv se mnou - Pracovní listy pro rozvoj dětské řeči

167 Kč
148 Kč
Tvoje dítě jako šance pro tebe - 11%
(2x)
Tvoje dítě.
Je konečně na světě... Jaká událost. Jako by svět byl najednou jiný, než byl dosud, čekáš snad zázrak, čekáš, že se stane NĚCO... Máš dítě...
Vše je nové a výjimečné.
rodina a dítě

Tvoje dítě jako šance pro tebe

252 Kč
224 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
rodina a dítě

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
rodina a dítě

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Péče o novorozence a kojence - 11%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
rodina a dítě

Péče o novorozence a kojence

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 559 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 56 > >>