Nejprodávanější Kniha v roce 2017
partnerství

Láska je příběh - 11%
Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku.
partnerství

Láska je příběh

89 Kč
79 Kč
Posvátnost sexuality - 11%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

284 Kč
252 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 11%
(1x)
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství

Láska, vztahy, konstelace

284 Kč
252 Kč
Muž nebo žena? - 11%
(2x)
Další kniha renomované autorky Zdeňky Jordánové.
partnerství

Muž nebo žena?

252 Kč
224 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
partnerství

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Partnerství - 11%
Autor odpovídá na otázky související s partnerským životem se svým osvědčeným pedagogickým a vypravěčským talentem. Za svého více než padesátiletého kněžského i výchovného působení už viděl množství neúspěchů, ale i úspěchů v partnerské lásce.
partnerství

Partnerství

143 Kč
127 Kč
Průvodce kojením - 6%
(1x)
Ina May Gaskinová vychází ze své více než třicetileté profesní praxe i z osobních zkušeností a opírá se o poslední vědecké výsledky. Skvělá vypravěčka podrobné praktické informace a teorii doplňuje příběhy matek a jejich dětí.
partnerství

Průvodce kojením

296 Kč
278 Kč
Posvátnost manželství - 11%
Kniha není návodem na to, jak budovat lepší manželství; ukazuje cestu, jak vám manželství může pomoci prohloubit vztah s Bohem.
partnerství

Posvátnost manželství

224 Kč
199 Kč
Byliny na ženské choroby a kosmetiku - 11%
Knížka je osmou z ucelené řady monotematických knih o domácím léčení bylinkami – tentokrát jde o bylinky na ženské choroby. Dále kniha pojednává o kosmetických přípravcích.
partnerství

Byliny na ženské choroby a kosmetiku

144 Kč
128 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
partnerství

Muži to rádi oblé

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>