Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
kariéra

Jak sebejistě mluvit s kýmkoli v každé situaci - 20%
Většina z nás se v některých situacích cítí trochu nejistě — ať už jde o to vejít do místnosti plné cizích lidí, jít na večírek, mluvit před publikem, zúčastnit se nějaké společenské akce nebo prostě jen mluvit s někým mezi čtyřma očima.
kariéra
Ukázky

Jak sebejistě mluvit s kýmkoli v každé situaci

212 Kč
170 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
kariéra
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
kariéra
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
133 her pro motivaci a rozvoj týmů - 20%
Publikace určená lektorům, manažerům, vedoucím týmů a personalistům umožňuje snadno a velmi efektivně zvyšovat motivaci a rozvíjet schopnosti a dovednosti týmů a jejich členů.
kariéra
Ukázky

133 her pro motivaci a rozvoj týmů

246 Kč
197 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
kariéra
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 20%
Zkušení autoři v knížce radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora.
kariéra
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

220 Kč
176 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
kariéra
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Firemní vzdělávání - 20%
Zabýváte se ve své profesi, či při svém studiu vzděláváním pracovníků ve firmě? Máte na starost rozvoj pracovníků a hledáte možné a vhodné cesty pro co nejlepší postup tvorby strategie firemního vzdělávání?
kariéra
Ukázky

Firemní vzdělávání

246 Kč
197 Kč
Přesvědčivá prezentace - 20%
Umět přesvědčivě prezentovat a komunikovat je dnes silnou konkurenční výhodou každého, kdo prezentuje své představy, plány, projekty, výsledky, produkty či myšlenky.
kariéra
Ukázky

Přesvědčivá prezentace

186 Kč
149 Kč
Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout - 20%
Cítíte se dlouhodobě a neúměrně vytíženi? Jste často ve stresu? Nemáte už sílu takto dále pokračovat? Pak vám hrozí tzv. vyhoření. V této knížce plné příkladů ze života zjistíte, čím se vyhoření liší od "normálního" stresu a jak se mu vyhnout.
kariéra
Ukázky

Syndrom vyhoření a jak jej zvládnout

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>