Nejprodávanější e-knihy v roce 2017
romantika

Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Zn. blondýna hledá - 20%
Známe to – klasické randíčko – kytka, káva, oťukávání, další schůzka, polibek, další káva, tokání, milování… Nuda! Dorota si poprvé v životě vyzkouší seznamku. A světe, div se, vyjde to! Adam se zdá být trefou do černého.
romantika
Ukázky

Zn. blondýna hledá

169 Kč
135 Kč
Klauzura – vstup zakázán! - 20%
Když Clare Nellová, vycházející hvězda stříbrného plátna, ze dne na den odejde do kláštera, šéfredaktor úspěšného časopisu pro ženy za ní vysílá mladičkou redaktorku Eileen, aby stůj co stůj odhalila hereččina pikantní tajemství.
romantika
Ukázky

Klauzura – vstup zakázán!

99 Kč
79 Kč
Milenky - 20%
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
romantika
Ukázky

Milenky

89 Kč
71 Kč
Tohle nevyžehlíš - 20%
Miluji Tomáše. A Tomáš miluje mě. Vím to, jasná věc! Tak proč se teď válí se svou dcerou a ex někde u moře, zatímco já trčím doma a společnost mi dělá maximálně sedmička červeného? Po jeho návratu z dovolené je rázem všechno jinak. A ex mi to dává se
romantika
Ukázky

Tohle nevyžehlíš

149 Kč
119 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
Dárek za všechny prachy - 20%
Adam dobrovolně neopustí teplý pelíšek s cateringovou službou a dalšími vymoženosti. Řešením je oženit ho. I když on se ženám nevyhýbá, právě naopak: zlatovlasá Klára, černovlasá Luciana a další ženy k Adamovi patřily, jenomže pouze na dobu určitou.
romantika
Ukázky

Dárek za všechny prachy

179 Kč
143 Kč
Očarovaná - 20%
(1x)
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Očarovaná

149 Kč
119 Kč
Hra na lásku - 20%
Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila.
romantika
Ukázky

Hra na lásku

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>