Nejprodávanější tituly v roce 2017
humor

Z deníku ajťáka - 6%
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
196 Kč
Ajťák vrací úder - 11%
Pokračování úspěšné knihy Z deníku ajťáka. Ucelená próza s překvapivým příběhem.
humor

Ajťák vrací úder

242 Kč
215 Kč
Tajný deník Hendrika Groena - 11%
(2x)
Hendrik Groen je sice starý, ale sám nemá staré lidi rád. Ještě si chce na světě něco užít! Nechce jen popíjet slabý čaj a pěstovat muškáty, jako to dělají jeho vrstevníci.
humor

Tajný deník Hendrika Groena

314 Kč
279 Kč
Tiché šlapací království - 11%

Nebojte se číst nahlas! Tiché šlapací království napsal Zdeněk Svěrák v šedesátých letech jako rozhlasovou pohádku. Ta byla v roce 1968 smazána jako nežádoucí. Její obsah totiž až příliš připomínal situaci v tehdejším Československu.

humor

Tiché šlapací království

161 Kč
143 Kč
Líný rodič - 11%
(2x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
humor

Líný rodič

241 Kč
214 Kč
Saturnin - 11%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
humor

Saturnin

405 Kč
360 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
humor

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
207 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Hovno hoří - 20%
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
humor
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
103 Kč
Co život dal a vzal - 20%
Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli
humor
Ukázky

Co život dal a vzal

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 355 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 36 > >>