Publikace přináší rozsáhlou nabídku výrazů používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení.
Projekt je pětidílná učebnice angličtiny, jejíž první díl je určen pro začátečníky. Základní témata, se kterými učebnice pracuje, motivuje studenty k aktivnímu používání angličtiny.
Čtyři úspěšné projekty výchovně vzdělávací práce v předškolním období (Jaro, Léto, Podzim, Zima v mateřské škole), vydávané nyní v ucelené publikaci za výhodnou cenu.
Nové inovované vydání oblíbeného italského mluvníku. Kniha obsahuje abecedně řazená slova ze základní slovní zásoby. V každém hesle objevíte praktické věty a slovní spojení obsahující dané klíčové slovo.
Publikace Český jazyk z ediční řady Vzděláváme žáky se speciálními vzdělávacími potřebami na 2. stupni ZŠ přináší náměty pro výuku českého jazyka pro žáky se zdravotním postižením a zdravotním a sociálním znevýhodněním.