Nejprodávanější tituly v roce 2017
rodina a dítě

Hry a pohádkové cestování - 20%
Kniha plná celé řady originálních a nápaditých her na téma cestování spojených s pohádkovými příběhy je věnována učitelům MŠ a ZŠ, ti určitě přivítají a rychle využijí náměty k hrám s dětmi od 5 do 8 let.
rodina a dítě
Ukázky

Hry a pohádkové cestování

144 Kč
115 Kč
Hry pro odpočinek a zábavu - 20%
Kdybychom měli vypočítat vlastnosti příznačné pro člověka, museli bychom na prvním místě uvést především hravost. A právě hry by měly rozvíjet dětskou fantazii, cvičit postřeh a jemnou motoriku. To vše a mnohem víc přináší kniha Jany Havířové.
rodina a dítě
Ukázky

Hry pro odpočinek a zábavu

149 Kč
119 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Publikace MUDr. Martina Gregory a Ing. arch. Dany Zákostelecké vám přináší nejen množství praktických rad, ale i výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy, informace o druzích potravin a také bohatý receptář dětských pokrmů.
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

144 Kč
115 Kč
Hry pro rodiče s dětmi - 20%
Všechny děti procházejí stejnými stupni vývoje. Nejdříve se seznamují se svým nejbližším okolím, naučí se mluvit, chodit, rozlišovat barvy, kreslit, osvojí si běžné hygienické návyky a základy společenského chování.
rodina a dítě
Ukázky

Hry pro rodiče s dětmi

135 Kč
108 Kč
Společenské hry - 20%
Praktická a přehledná kniha plná originálních her pro děti od 6 do 11 let je určena pedagogům, eventuálně i rodičům dětí na prvním stupni. Hry můžou využít učitelé v hodině dramatické výchovy, ve školní družině nebo rodiče doma.
rodina a dítě
Ukázky

Společenské hry

149 Kč
119 Kč
Jak se děti učí hrou - 20%
Sborník her je určen především budoucím a současným učitelům 1. stupně ZŠ, ale inspiraci k hravému učení v něm naleznou jistě i rodiče nebo vychovatelé v družinách. Hry dokonale zpestří vyučovací proces.
rodina a dítě
Ukázky

Jak se děti učí hrou

110 Kč
88 Kč
Partner v těhotenství a při porodu - 20%
Cílem publikace je poskytnout partnerům těhotných žen návod, jak mohou pomáhat ženě v průběhu těhotenství a při porodu. Autor, zkušený porodník, se snaží připravit oba partnery na nejkrásnější okamžik jejich společného života.
rodina a dítě
Ukázky

Partner v těhotenství a při porodu

110 Kč
88 Kč
Průvodce porodnicemi České republiky 2004  (2. vyd.) - 11%
Ucelený přehled služeb porodnic Čech, Moravy a Slezska s hodnocením. Informativní texty o přirozeném porodu doplněné autentickými porodními příběhy.
rodina a dítě

Průvodce porodnicemi České republiky 2004 (2. vyd.)

224 Kč
199 Kč
Slyšíte nás? - 11%
V této knize dává autor zaznít hlasům vzdálených a slabých v dnešním propojeném světě, ve kterém stále více závisí na tom, do jaké míry jsou jednotliví členové lidské rodiny schopni respektovat názory a hodnoty odlišné od jejich vlastních.
rodina a dítě

Slyšíte nás?

125 Kč
111 Kč
Zobrazuji 551 - 560 z 559 položek
<< < 1 .. 54 55 56