Nejprodávanější tituly v roce 2017
erotika

Vášnivý svůdník - 11%
Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on.
erotika

Vášnivý svůdník

331 Kč
294 Kč
Libidárium - 6%
(1x)
Tato erotická groteska se odehrává v prapodivném fantazijním světě zvaném Libidárium, kde je možné splnit si jakoukoli touhu, byť za nemalou cenu: kupříkladu větší, tlustší úd je k mání za pravou ruku.
erotika

Libidárium

296 Kč
278 Kč
Paměti Giacoma Casanovy 2 - 20%
Další neuvěřitelné příběhy Giacoma Casanovy, neudolatelného svůdce žen, milovníka sexu, hazardu, alkoholu, ale i vědění.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy 2

89 Kč
71 Kč
Přijímací zkouška mamsel Flory - 20%
V prostopášné básni podstupuje okouzlující a sebevědomá dívka, při snaze o získání diplomu prostitutky, důslednou a podrobnou „přijímací zkoušku“.
erotika

Přijímací zkouška mamsel Flory

50 Kč
40 Kč
Tak šel život - 11%
Veselé i smutné vyprávění o obyčejných lidech.
erotika

Tak šel život

107 Kč
95 Kč
Pikantní příběhy - 11%
Čtvrtý svazek humorných erotických povídek zahrnuje další sexuální deviace a incestní příběhy. Také satirický pohled na přístup k pohlavnímu životu za totality.
erotika

Pikantní příběhy

297 Kč
264 Kč
Hra v masce
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
Vražedná vášeň - 20%
(1x)
Rodící se milostný vztah Liliany a Artura krutě poznamená hrůzný zločin. Oba pracují pro laboratoř vyvíjející revoluční lék proti rakovině – a právě o ten má zájem neznámá skupina zločinců, která se nezastaví před ničím.
erotika
Ukázky

Vražedná vášeň

149 Kč
119 Kč
Smlouva s osudem - 11%

Ve třetím pokračování oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Spalující vášeň mezi nimi už dávno opadla a nahradila ji rutina a stereotyp.

erotika

Smlouva s osudem

251 Kč
223 Kč
Mořský vlk a Karkulka - Sicilský hrad - 11%
Sicilský hrad je volným pokračováním Mořského vlka a Karkulky. Je zachován ráz veselých pohádek pro dospělé, mírně erotických, doprovázených komiksem.
erotika

Mořský vlk a Karkulka - Sicilský hrad

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 75 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>