Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
Kniha zdravějšího vaření a pečení vás naučí:
- Samostatně a odpovědně uvažovat o zdravé výživě - Vybrat si z nabídky různých výživových směrů - Vařit jednoduchá, čistá jídla vhodná pro děti - Přistupovat k vaření tvořivě - Využívat přírodní éterické oleje
Kniha je vhodná nejen pro milovníky čínské kuchyně, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního pancíře až k tlouštce ze žalu, a osvětluje jejich symboliku.
Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu.