Nejprodávanější tituly - leden 2018
detektivky

Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
detektivky
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Hloubka - 20%
(1x)
Na půdorysu zdánlivě banálního detektivního příběhu o pokusu vytvořit lepší svět pomocí odvaru z tajemné rostliny průkopník české detektivky barvitě líčí náladu ve společnosti v Československu v době mezi koncem druhé světové války a únorovým pučem.
detektivky
Ukázky

Hloubka

99 Kč
79 Kč
Holky nemaj ponětí - 11%
(3x)
Bláznivá erotická feérie snivého francouzského prozaika a džezového muzikanta.
detektivky

Holky nemaj ponětí

160 Kč
142 Kč
Klášter kostlivců
(2x)
Po nešťastné smrti svého bratra Ondřeje skládá novoměstský rychtář Jakub Protiva svůj úřad a vrací se na rodnou tvrz Protivec v jižních Čechách. Než však vůbec stačí začít na svém majetku hospodařit, navštíví ho zeman Matěj z Dvorců s podivnou nabídkou.
detektivky
Ukázky

Klášter kostlivců

169 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Znamení Jidáš
(3x)
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.
detektivky
Ukázky

Znamení Jidáš

199 Kč
Letopisy královské komory II.
Druhý svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory II.

199 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 218 položek
<< < 1 .. 20 21 22