Nejprodávanější knihy - leden 2018
sport a fitness

Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
sport a fitness

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Z lehu k běhu - 11%
Specifická odrůda lenocha obecného je lemrochod. Proti své silně vyvinuté slabé vůli jednoho dne zjistil, že jeho zrychlení z lehu na gauči na sto metrů běhu je nižší než čtyři týdny.
sport a fitness

Z lehu k běhu

269 Kč
239 Kč
Běhej, dokud můžeš - 11%
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
sport a fitness

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
276 Kč
Kundaliní Jóga - 11%
Kundaliní jóga – bezpečná, srozumitelná cvičení, dechové a meditační techniky – je účinný a transformativní spirituální proces, který pracuje s centry jemné energie vašeho těla a umožňuje vám najít své duchovní vnitřní já.
sport a fitness

Kundaliní Jóga

412 Kč
366 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
sport a fitness

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Sportovní trénink - 14%
Kniha je určena širší trenérské veřejnosti, trenérům různých kvalifikačních úrovní, studentům tělovýchovných oborů a dalším zájemcům z řad odborné veřejnosti. Měla by sloužit jako úvod do jejich celoživotního studia této velmi rozsáhlé vědy.
sport a fitness

Sportovní trénink

213 Kč
183 Kč
Autoportrét
Biografie a 102 Čigorinových partií, z nichž 99 je s Čigorinovými vlastními komentáři. Obsahuje také výběr z Čigorinových článků. Knihu sestavil Antoní Čížek.
sport a fitness

Autoportrét

269 Kč
Gianluigi Buffon: superman Gigi - 11%

Fascinující příběh jednoho z nejlepších brankářů naší doby! Idol, legenda, král. Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků IFFHS jej zvolila nejlepším brankářem posledních dvaceti let..

sport a fitness

Gianluigi Buffon: superman Gigi

224 Kč
199 Kč
Grecovy šachové partie
Upravený a doplněný překlad knihy The Games of Greco, původně vydané v Londýně 1900. Louis Hoffmann vycházel z Grecova rukopisu z roku 1620, kniha obsahuje asi 77 partií a 13 koncovek.
sport a fitness

Grecovy šachové partie

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>