Nejprodávanější tituly - leden 2018
cizojazyčná

The Utopia - 11%
In Thomas More’s hugely influential Utopia, a traveller recounts his discovery of an island nation in which the inhabitants enjoy unprecedented social cohesion and justice.
cizojazyčná

The Utopia

224 Kč
199 Kč
Annie and her Granny - About the Life at the Beginning and at the End - 11%
(5x)
Annie is born into a world where like most of us she meets her Granny. She plays with her, she learns from her, they talk together and they even share their secrets together. As Annie grows and comes to know the world, Granny slowly leaves it.
cizojazyčná

Annie and her Granny - About the Life at the Beginning and at the End

288 Kč
256 Kč
Fenomén Masaryk / Masaryk as Phenomenon - 11%
Národní muzeum připomíná v roce 2017 dlouhých osm dekád od smrti jedné z nej významnějších postav našich dějin - Tomáše Garrigua Masaryka.
cizojazyčná

Fenomén Masaryk / Masaryk as Phenomenon

234 Kč
208 Kč
Happy Hoppy kartičky I: Barvy a Čísla - 11%
Obrázkové kartičky pro výuku angličtiny vesele a hravě. Se sadou 52 kartiček Happy Hoppy se snadno naučíte základní anglická slovíčka (barvy, zvířata, čísla, tvary...). 
cizojazyčná

Happy Hoppy kartičky I: Barvy a Čísla

116 Kč
103 Kč
Jonathan Livingston Racek - 11%
(11x)
Česky poprvé vychází rozšířené (autor přidal jednu kapitolu) vydání knížky, která se zařadila mezi literární kultovní díla. Novela o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce a svobodě.
cizojazyčná

Jonathan Livingston Racek

223 Kč
198 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cizojazyčná

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Sen noci svatojánské / A Midsummer Night’s Dream - 11%
(2x)
Sen noci svatojánské je nejhranější a nejslavnější komedie Williama Shakespeara. Vypovídá především o lásce a jejích bláznivých proměnách, zároveň o básnické a divadelní imaginaci.
cizojazyčná

Sen noci svatojánské / A Midsummer Night’s Dream

297 Kč
264 Kč
Tisícročná žena - 11%
Príbehy štyroch žien, ktoré žili v rôznej dobe naprieč tisícročiami. Výpovede štyroch hrdiniek, ktoré neboli len dcérami, či manželkami, i keď sa to tak na prvý pohľad môže zdať.
cizojazyčná

Tisícročná žena

296 Kč
263 Kč
Artušův pád - 11%
(2x)

Dílo, ve kterém autor zpracoval klasickou artušovskou látku. Text k vydání připravil Christopher Tolkien a doplnil ho obsáhlým komentářem, v němž se věnuje básnickým i prozaickým zpracováním artušovské tematiky.

cizojazyčná
Ukázky

Artušův pád

313 Kč
278 Kč
Czech Fundamental - 11%
Kniha představuje světově proslulá fotografická díla české avantgardy 20. let minulého století v kontrastu s tvorbou nejoriginálnějších současných českých a v Česku žijících slovenských autorů z konce minulého století.
cizojazyčná
Ukázky

Czech Fundamental

432 Kč
384 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>