Nejprodávanější hudba - leden 2018
hudba

Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
hudba

Muna

359 Kč
2013 REMIXED (2CD)
Dvacet skladeb nabízí nečekaný pohled na ženskou vokální skupinu a jejich skladby. Různorodé verze od ambientních poloh přes dub či breakbeat až po verze, které ctí originál anebo ukazují Yellow Sisters v slušivém elektronickém převleku.
hudba

2013 REMIXED (2CD)

269 Kč
Cigareta ve dvou
Freak folk Gregoryho Dimanche transformoval v jednočlenný projekt Psychedelic Morning a nové písníčkářské album Ciagareta ve dvou.
hudba

Cigareta ve dvou

269 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

hudba

Tenkrát

242 Kč
Poztrácené nitě
Jeden z nejosobitějšich českých písničkářů Jakub Noha a jeho album Poztrácené nitě. Stylově se album pohybuje někde na rozhraní folku, blues a rocku, většina písní je autorských.
hudba

Poztrácené nitě

224 Kč
Anar
Markéta Irglová patří mezi tu hrstku osobností, které Českou republiku reprezentují ve světě. A ačkoliv nekrade propisky, nepromenáduje se na módních přehlídkách, ani nestřílí góly, umí k sobě přilákat pozornost mnoha lidí.
hudba

Anar

359 Kč
Křídla anděla
Milan Valenta začínal jako písničkář v 70. a 80. letech, laureát šafránské soutěže mladých talentů o Ptáka Noha, host na koncertech Jaroslava Hutky v Čáslavské a v Baráčnické rychtě, později sólový písničkář na vlastních nebo společných recitálech.
hudba

Křídla anděla

135 Kč
Lovu zdar
Druhé řadové album kapely Nuck Chorris Gang je tu a Gang oznamuje, že dnes je na pultě čerstvá člověčina. Na albu najdete tvrdé bluesové reefy, skákavé refrény se mísí s romantickými melodiemi nejnovějších trendů, své si najdou i příznivci dechovky, latiny a aqua zumby.
hudba

Lovu zdar

269 Kč
Platinum Collection
Hudební lahůdka, písně v provedení Ondřeje Havelky!
hudba

Platinum Collection

386 Kč
Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.
hudba

Říkadla a křikadla

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>