Nejprodávanější tituly - leden 2018
světová

Předposlední pravda
(1x)
Paranoidní thriller od velmistra žánru sci-fi vrhá čtenáře do chmurného světa budoucnosti, do Ameriky zničené válkou, mezi Američany, kteří žijí hluboko pod povrchem zemským, protože jinde není bezpečno.
světová

Předposlední pravda

253 Kč
Radši už nic nedělej!

Třetí díl volně navazuje na předchozí díly: obálky Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt šílený.

světová

Radši už nic nedělej!

44 Kč
Roboti úsvitu
(2x)
Hlavním motivem příběhu je Baleyho snaha prosadit po staletí přerušené obnovení kolonizace Galaxie lidmi.
světová
Ukázky

Roboti úsvitu

268 Kč
Řekni, jsem krásná?

Čtvrtý díl volně navazuje na předchozí díly: obálky Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt děsný, Radši už nic nedělej.

světová

Řekni, jsem krásná?

107 Kč
Satori
V románu Satori se znovu setkáváme s Nikolajem Helem, hrdinou slavného Trevanianova románu Šibumi (Argo, 2006), pokládaného za nekorunovaného krále všech thrillerů a oplývajícího nečekanými literárními přesahy.
světová

Satori

168 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
světová
Ukázky

Síť

89 Kč
Souboj
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
světová

Souboj

179 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
světová
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
Trojská válka. Odysseovy cesty
Legendární Illiadou (Trojská válka) a Odysseou (Odysseovy cesty), bájemi známými jako starořecké eposy připisované slepému pěvci Homérovi, v převyprávění spisovatele Eduarda Petišky uzavírá zvukovou podobu jeho knížky pro mládež Staré řecké báje a pověsti.
světová
Ukázky

Trojská válka. Odysseovy cesty

139 Kč
Zasvěcení
(3x)
V hloubi lidské duše se skrývá největší tajemství vesmíru… Nejslavnější mystické dílo nové doby. Nejobsáhlejší reinkarnační zpráva, jaká kdy byla sepsána.
světová

Zasvěcení

339 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>