Nejprodávanější tituly - říjen 2018
psychologie

Mediální zlo - mýty a realita - 20%
(1x)
Kniha poskytuje všestranný a nezaujatý pohled na problematiku násilí v televizi.
psychologie
Ukázky

Mediální zlo - mýty a realita

125 Kč
100 Kč
Abraham. Člověk a symbol
Společně s autory můžeme sledovat pohnutý osud Abrahama, člověka, který byl předurčen k tomu, aby se stal předzvěstí a symbolem všech utrpení a strádání, zkoušek a strastí, které postihly a stále postihují lidi jako jednotlivce a Židy jako kolektiv.
psychologie

Abraham. Člověk a symbol

81 Kč
Poradenská psychologie pro děti a mládež - 20%
Autoři předkládají touto publikací základní studijní text, nepostradatelný pro všechny studenty psychologie a pedagogických oborů. Čtenáři získají stručnou a jednoduchou formou přehled o problematice psychologického poradenství pro děti a mládež.
psychologie
Ukázky

Poradenská psychologie pro děti a mládež

191 Kč
153 Kč
Psychologie smysluplnosti existence - 20%
Na českém trhu bezkonkurenční kniha zpracovává v současné době velmi diskutované téma otázky smysluplnosti existence člověka. Autor předkládá tuto knihu všem, kterým není lhostejný smysl našich aktivit.
psychologie
Ukázky

Psychologie smysluplnosti existence

246 Kč
197 Kč
Řeč těla - 20%
Kniha je doplněna množstvím názorných fotografií a užitečnými praktickými cvičeními, díky nimž se naučíte lépe vnímat své tělo a ovládat své emoce.
psychologie
Ukázky

Řeč těla

144 Kč
115 Kč
Sexuální zneužívání dětí - 20%
V ojedinělé původní knize přední čeští odborníci psychiatrům, psychologům, právníkům, kriminologům a dalším čtenářům z řad odborné veřejnosti osvětlují na základě nejnovějších poznatků fenomén sexuálního zneužití.
psychologie
Ukázky

Sexuální zneužívání dětí

314 Kč
251 Kč
Jak předejít krizi v manželství - 20%
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů.
psychologie
Ukázky

Jak předejít krizi v manželství

110 Kč
88 Kč
Rodinné konstelace - 11%
Metoda rodinných konstelací přináší více psychické pohody a energie do života. Vznikla v Německu a je již dnes mezinárodně uznávána. V rámci rodinných konstelací se hledá řád, v němž láska může bez překážky proudit.
psychologie

Rodinné konstelace

261 Kč
232 Kč
Kosmická paměť - 11%
Teoretický vědec prožil roku 1990 důležité setkání, které do základu změnilo jeho další lidské i profesní směřování: setkání s vlastním nevědomím.
psychologie

Kosmická paměť

331 Kč
294 Kč
Tajemství milosti - 11%
Kniha slovenské spisovatelky a překladatelky je vnorem do komplexní jungovské analytické psychologie v různých rovinách lidské praxe. Zabývá se stavbou duševního aparátu, pojmy kolektivního a individuálního nevědomí...
psychologie

Tajemství milosti

88 Kč
78 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 230 položek
<< < 1 .. 21 22 23