Nejprodávanější tituly - říjen 2018
příběhy ze života

Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
příběhy ze života

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Fotbaláci. Záhada usínajících rozhodčích - 11%
Jmenuju se Francisco, ale všichni z týmu mi říkají Pako. Nedávno mi bylo jedenáct a právě jdu kopat tu nejdůležitější penaltu v dějinách Soto Alta.
příběhy ze života

Fotbaláci. Záhada usínajících rozhodčích

404 Kč
359 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
příběhy ze života

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
příběhy ze života

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Dívka odnikud - 11%

Někdy stačí málo, abyste ztratili půdu pod nohama… Šestnáctiletá Nina žije na ranči, kde ji jako malou odložili. Nikdy se s tím nesmířila a stále doufá, že se máma vrátí.

příběhy ze života

Dívka odnikud

224 Kč
199 Kč
Ztracený šíp - 11%
Jana, nebo Mana? Napínavý příběh z dávných dob i ze současnost
příběhy ze života

Ztracený šíp

224 Kč
199 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

příběhy ze života

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
příběhy ze života
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
příběhy ze života
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>