Nejprodávanější knihy - říjen 2018
kariéra

Nauč se to! Jak se s pomocí vědy efektivněji učit a více si pamatovat - 11%
(1x)
Většina z nás používá při studiu zastaralé metody. Díky novým poznatkům psychologie a dalších věd přišel čas se jich zbavit.
kariéra

Nauč se to! Jak se s pomocí vědy efektivněji učit a více si pamatovat

314 Kč
279 Kč
Jak vybrat správného člověka na správné místo - 11%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
kariéra

Jak vybrat správného člověka na správné místo

260 Kč
231 Kč
Prodávejte jako ti nejlepší! - 11%
Každý z nás má na výběr! Buď si bude na všechno přicházet sám a smíří se s pomalým pokrokem a mnoha neúspěchy, nebo se bude učit od ostatních, a bude tak díky této publikaci o krok napřed.
kariéra

Prodávejte jako ti nejlepší!

206 Kč
183 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 11%
(1x)
Kniha Přednášejte jako na TEDu (v orig. TED Talks) se po vydání počátkem května 2016 okamžitě stala bestsellerem podle New York Times. Byla přeložena do 25 jazyků.
kariéra

Přednášejte jako na TEDu

314 Kč
279 Kč
Mateřství a seberealizace - 11%
Kniha, kterou držíš v ruce, synergicky a inspirativně propojuje téma mateřství a vlastní realizaci. Autorka vyzpovídala české ženy, známé podnikatelky i menší živnostnice, které ve svém mateřství našly impulz k uskutečnění vlastního snu.
kariéra
Ukázky

Mateřství a seberealizace

242 Kč
215 Kč
Skrytá historie koučování
Jako formalizovaná činnost existuje koučování nějakých 30 nebo 40 let. K jeho vzniku však zajisté vedly různé psychologické teorie a terapie či sociální a duchovní hnutí. Právě na ně se zaměřila autorka této unikátní knihy.
kariéra

Skrytá historie koučování

134 Kč
Usnadněte si práci - 11%
V dnešní době prožíváme přímo epidemii zaneprázdněnosti – lidé jsou zahlcení informacemi, a jejich výkonnost v důsledku toho klesá. Kniha známé americké podnikatelky ukazuje, že všudypřítomná víra v time management nemusí být vždy řešením.
kariéra

Usnadněte si práci

224 Kč
199 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2