Nejprodávanější tituly - říjen 2018
rock

Životní režim / Run off the Mill
(1x)
Po výborně přijaté kolekci balad (CD Královský večer, 2014) přichází na řadu sestava songů různorodě svižných.
rock

Životní režim / Run off the Mill

374 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

rock

Eskalace dobra

764 Kč
Lucerna 19. května 1978
V dějinách českého alternativního rocku to byla významná událost: skupiny Švehlík a Amalgam vystoupily 19. května 1978 na šestých Pražských jazzových dnech v Lucerně.
rock

Lucerna 19. května 1978

180 Kč
Kulatiny
Michal Pavlíček oslavil šedesáté narozeniny koncertem v pražském Fóru Karlín. Album přináší záznam celého výjimečného večera. K němu je připojeno DVD s dokumentem režiséra Miloslava Doležala, který s Michalem Pavlíčkem natáčel od roku 2010 formou časosběru.
rock

Kulatiny

341 Kč
Loud Hailer
Jeden z největších hráčů na elektrickou kytaru všech dob Jeff Beck se po šesti letech vrátil do studia a nahrál své další album. Jmenuje se Loud Hailer, tedy Megafon, a je jedenáctou studiovkou Jeffa Becka.
rock

Loud Hailer

386 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.
rock

The Wall

359 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
rock

Noční hlídka

224 Kč
Dítkám + 4 pohádky
CD Dítkám je plné legračních písniček. Jsou to veselé skladby o mouchách, molech, o sokolovi, o škole, o malé holčičce Lú, která zkouší lítat, o tom jak prší a mnoho dalších...
rock

Dítkám + 4 pohádky

179 Kč
Speak, Memory (CD & DVD)
Legendární slovenská skupina Collegium Musicum skoro v původní sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem, a doplněná o mladého bubeníka Martina Valihoru nahrála koncerty ze dnů 28.- 29.11.2009 v Divadle Aréna v Bratislavě.
rock

Speak, Memory (CD & DVD)

359 Kč
Dick O´Brass
Našlápnutá, tepající a přitom melodická hudba spojuje prvky pořádného rocku a keltské hudby.
rock

Dick O´Brass

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>