Nejprodávanější knihy - říjen 2018
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 11%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

206 Kč
183 Kč
Stoupání na horu - 11%
(1x)
Povídka Stoupáni na horu je romantické podobenství o lidské touze překonávat překážky a odhalovat tajemství, co asi leží daleko před námi, daleko za obzorem. Ilustrace Pavel Čech
povídky

Stoupání na horu

152 Kč
135 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Modlitba žáby    2.díl - 11%
(1x)
Kniha meditací v povídkách.
povídky

Modlitba žáby 2.díl

143 Kč
127 Kč
Profesionálka a jiné povídky - 11%
(2x)
Profesionálka je souborem patnácti kratších povídek se silnými až překvapivými pointami, které ve čtenářích zanechají působivou dohru. Hlavními aktéry jsou zpravidla antihrdinové, zachycení v různých životních etapách.
povídky

Profesionálka a jiné povídky

158 Kč
141 Kč
Světy za obzorem - 11%
Na cestu od budoucí Země přes Sluneční soustavu až do dalekých koutů galaxie vás vezme spisovatelka Julie Nováková v povídkách, z nichž řada zde vychází česky nebo světově poprvé.
povídky

Světy za obzorem

358 Kč
318 Kč
Žaloba - 11%
Kim Ir-sen a po něm Kim Čong-il vládli lidu Severní Koreje pevnou rukou a ani na chvíli nenechávali nikoho na pochybách, že komunistická diktatura chce pro všechny jen to nejlepší. Povídky severokorejského Solženicyna inspirované skutečnými příběhy.
povídky

Žaloba

269 Kč
239 Kč
Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
povídky
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Nikdo tady není - 11%
Cyklus šestnácti povídek Nikdo tady není představuje básníka Jaroslava Žilu rovněž jako svébytného prozaika.
povídky

Nikdo tady není

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>