Nejprodávanější e-knihy - říjen 2018
humor

Jak se kalila Kozí Noha - 20%
Literární výlet do historie naší republiky. V novele vás zavedu do let 1950 – 1965. Je to příběh mladého komunisty plného ideálů. Po určité době začne pochybovat o svém politickém přesvědčení, a o tom, jestli je vůbec správné to, co dělá.
humor
Ukázky

Jak se kalila Kozí Noha

99 Kč
79 Kč
Mé anglické sezony - 20%
Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné – učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu…
humor
Ukázky

Mé anglické sezony

170 Kč
136 Kč
Žranice - 20%
Je začátek normalizace. 51. vojenský prapor potrubní dopravy provedl povinné čistky, mezi suspendovanými je i prostořeký štábní lékař Josef a prvotřídní kuchař útvaru Hans. Navzdory politické nespolehlivosti jsou nečekaně povoláni do akce. V bohem zapomenutém újezdu Krupice bude probíhat cvičení…
humor
Ukázky

Žranice

140 Kč
112 Kč
A tak my tady žijem - 20%
Třetí, závěrečný díl vtipů karikaturisty, autora titulů Ve víně je sranda a Sranda z lesů, vod a strání, se věnuje domácím zabijačkám a všemu ostatnímu spojenému s venkovským životem.
humor
Ukázky

A tak my tady žijem

55 Kč
44 Kč
Poprask v sýrové uličce - 20%
(8x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

168 Kč
134 Kč
Můj psí deník aneb Jak přežít v rodině - 20%
Volné pokračování knížky Můj psí deník aneb Jak přežít s lidmi, tentokrát Jak přežít v rodině.
humor
Ukázky

Můj psí deník aneb Jak přežít v rodině

125 Kč
100 Kč
Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky - 20%
Ilustrovaná knížka od autora série o prevítech (Prevítem snadno a rychle, Prevítovy první krůčky a Další prevít? Jen to ne!) je plná nečekaných i legračních námětů, jak zvládat další generaci ve vaší rodině.
humor
Ukázky

Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky

88 Kč
70 Kč
Jak na prevíta. Rady pro tatínky - 20%
Tahle šikovná knížečka plná stručných a neobvyklých tipů vám se vším poradí, počínaje tím, jak se zavděčit své partnerce, až po to, jak si vytvořit pouto s dítětem.
humor
Ukázky

Jak na prevíta. Rady pro tatínky

88 Kč
70 Kč
Prevít na studiích - 20%
Jak přežít vysokou a neztratit přitom čest flákače? Jak absolvovat výuku, a nepřijít přitom o rozum? Poradí vám prevít, matador univerzitních kolbišť, který se vrací již ve druhém souborném vydání svých úspěšných pamětí.
humor
Ukázky

Prevít na studiích

150 Kč
120 Kč
Čaroprávnost - 20%
(1x)
3. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
humor
Ukázky

Čaroprávnost

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>