Nejprodávanější tituly - říjen 2018
pro nejmenší

Objevujeme svět! Hudba - 11%
Poznávej hudební nástroje a užij si spoustu zábavy při objevování nových věcí. Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Hudba

224 Kč
199 Kč
Pošťák Myšák doručuje - 11%
První kniha ze série o pošťáku Myšákovi, v níž autorka stvořila úžasný imaginární svět, který si budete chtít prohlížet znovu a znovu až do nejmenších detailů…
pro nejmenší

Pošťák Myšák doručuje

269 Kč
239 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.
pro nejmenší

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
pro nejmenší

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
pro nejmenší

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
V moři - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka v moři.

pro nejmenší

V moři - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Farma
Toto malé leporelo je určeno přesně pro dětské ručky. Díky veselým a jednoduchým obrázkům se vaše dítě naučí základní slovíčka z farmy. Kniha obsahuje zrcátko.
pro nejmenší

Farma

89 Kč
Jak to žije - Mláďata - 11%
(1x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije mezi mláďaty, a procvič si prstíky!
pro nejmenší
Ukázky

Jak to žije - Mláďata

224 Kč
199 Kč
Jak to žije na hřišti - 11%
(1x)
Toto veršované leporelo je určeno dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije na hřišti, a procvič si prstíky!
pro nejmenší
Ukázky

Jak to žije na hřišti

224 Kč
199 Kč
Malý zajíček - Zahrada - 11%
(1x)
Nauč se s malým zajíčkem, jak se starat o zahradu! Jak se sází rostliny? Kdo ohlídá úrodu? Máš rád či ráda vlastní vypěstovanou zeleninu?
pro nejmenší

Malý zajíček - Zahrada

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>