Nejprodávanější knihy - říjen 2018
druhý stupeň

Brisingr - 11%
(1x)
Přísahy, zkoušky oddanosti, mocné síly se střetnou.
druhý stupeň
Ukázky

Brisingr

269 Kč
239 Kč
Dvacet tisíc mil pod mořem - 11%
Pokud vás lákají záhadné podmořské hlubiny, pokud sníte o neuvěřitelných dobrodružstvích v oceánech naší planety, pak je mistrovské dílo Julese Verna tou pravou knihou pro vás!
druhý stupeň

Dvacet tisíc mil pod mořem

359 Kč
319 Kč
Fotbaláci. Záhada usínajících rozhodčích - 11%
Jmenuju se Francisco, ale všichni z týmu mi říkají Pako. Nedávno mi bylo jedenáct a právě jdu kopat tu nejdůležitější penaltu v dějinách Soto Alta.
druhý stupeň

Fotbaláci. Záhada usínajících rozhodčích

404 Kč
359 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
druhý stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Ubulená hromádka štěstí - 11%
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
druhý stupeň

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
159 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
druhý stupeň

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Dospělost je mýtus - 11%
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
druhý stupeň

Dospělost je mýtus

179 Kč
159 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
druhý stupeň

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>