Nejprodávanější hudba - listopad 2018

Vztahem zapni!
Příjemné a vyvážené album s jasným hudebním názorem, pohybujícím se mezi folkovou písničkou, chytrým popem a rytmicky vynalézavým rockem. Album vychází v originálním papírovém digipacku.

Vztahem zapni!

269 Kč
Pálava
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.

Pálava

179 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.

Jako Šántidéví

269 Kč
Breadcrumb Trail
Písničky na desce získávají třetí rozměr atmosférou a kontaktem především zpěváka Glena Hansarda s publikem na koncertech ve Staré Pekárně v Brně. Frames ukazují svou uchu nejlahodnější tvář v krásných baladách. Nahrávka je obzvláštněna účastí předního českého hudebníka Jana Hrubého.

Breadcrumb Trail

269 Kč
Sejdeme se v Dolly
Na svém debutovém albu Benedikta osobitě interpretuje folklorní písně východní Evropy. Rusínské, ukrajinské, polské a moravské lidovky mají rockový zvuk s prvky jazzu a blues. Dokonce zde najdete vyloženě rockové písně, prvky tradičního folku ustupují do pozadí.

Sejdeme se v Dolly

224 Kč
Patnáct kapek vody – The Best of UJD
Reprezentativní průřez šesti alby k 15. výročí založení kapely Už Jsme Doma. Disk doprovází buklet s lehce znepokojivými obrázky nehrajícího člena kapely, výtvarníka Martina Velíška.

Patnáct kapek vody – The Best of UJD

269 Kč
Hořký pití
(1x)
První album pražské pubrockové kapely.

Hořký pití

212 Kč
K smrti vylekán
Happeningové sdružení recitátorů hovadných textů.

K smrti vylekán

212 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.

Žito

341 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 129 položek
<< < 1 .. 11 12 13