Nejprodávanější e-knihy - listopad 2018
hobby

Tvoříme z ovčí vlny
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
hobby
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
Keramika III
Způsobů, jak vytvářet keramické reliéfy, je mnoho. Všechny jsou jednoduché a technicky dostupné i pro začátečníky. Chce to jen dobrý nápad - a právě těch přináší nový díl edice Šikovné ruce nepřeberné množství.
hobby
Ukázky

Keramika III

110 Kč
Voskařství
Od kdy a jak se vyrábí svíčky se dozvíte v knize o voskařském řemesle, které je v centru zájmu současné rukodělné výroby. Kniha je určena všem zájemcům o tradiční rukodělná řemesla, aktivním tvůrcům i vytvarným dílnám nejrůznějšího druhu.
hobby
Ukázky

Voskařství

118 Kč
Kůže - zpracování a výrobky
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
hobby
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
Keramika I
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
hobby
Ukázky

Keramika I

110 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2