Nejprodávanější e-knihy - listopad 2018
partnerství

I váš partner se může změnit! - 20%
Už jste se někdy pořádně rozzlobili na svého partnera kvůli opakujícím se „maličkostem“? Kvůli nevynesenému odpadkovému koši nebo drobkům na stole? Kvůli tomu, že vám chybí jeho pomoc, podpora a něžnosti?
partnerství
Ukázky

I váš partner se může změnit!

212 Kč
170 Kč
Nevěra a co s ní - 20%
Doktor Radim Uzel, náš přední sexuolog, zúročil v této knize zkušenosti ze své mnohaleté poradenské praxe.
partnerství
Ukázky

Nevěra a co s ní

89 Kč
71 Kč
Posvátnost sexuality - 20%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

165 Kč
132 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 20%
(1x)
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství
Ukázky

Sexuální praktiky Quodoushka

230 Kč
184 Kč
Frekvence lásky - 20%
Autorka se zabývá problematikou lásky. Láska je v každém z nás. Jen ji někdy nemůžeme najít, cítit, anebo vůbec pochopit smysl a význam toho, co vlastně láska je. Ve chvíli, kdy se naučíme mít rádi sami sebe, můžeme milovat i ostatní.
partnerství
Ukázky

Frekvence lásky

100 Kč
80 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 20%
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství
Ukázky

Láska, vztahy, konstelace

165 Kč
132 Kč
Vědomé milování - 20%
(1x)
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství
Ukázky

Vědomé milování

195 Kč
156 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
partnerství
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Máš na víc - 20%
Mládí je životní etapa, ve které se dělají zásadní rozhodnutí pro kvalitu celého života. Je to období, kdy se orientujeme sami v sobě. Jak se vyznat v citech a v nejrůznějších myšlenkách, které se honí v hlavě?
partnerství
Ukázky

Máš na víc

55 Kč
44 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2