Nejprodávanější tituly - listopad 2018
naučné, obrazové

Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
naučné, obrazové

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné, obrazové

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
naučné, obrazové

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
naučné, obrazové

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
naučné, obrazové

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Obrázkové básničky - 11%
Místo rýmu – obrázky. Čteme si spolu. Kousek já, kousek ty. Já přečtu písmenka a ty obrázek – tak, aby se to pěkně rýmovalo.Veselá knížka rozvíjí slovní zásobu a jazykový cit.
naučné, obrazové

Obrázkové básničky

224 Kč
199 Kč
Aktivity pro čtyři ruce
Tato kniha, vypracovaná arteterapeutkou, obsahuje více než 60 aktivit (kreslení, malování, koláže, tvůrčí psaní, probouzení smyslů,...) k odhalení, jak rozvíjet představivost, kreativitu při hře a spontánnost.
naučné, obrazové
Ukázky

Aktivity pro čtyři ruce

161 Kč
Balet omalovánky - 11%
Máš ráda příhody o Malé baletce? Díky těmto omalovánkám se můžeš seznámit s baletem ještě o něco více. Přenes se do světa dokonalých piruet a úžasných kostýmů a poznej nejslavnější baletní představení, jako jsou Labutí jezero, Šípková Růženka a další
naučné, obrazové

Balet omalovánky

179 Kč
159 Kč
Bůh je tady!
Kniha je určena dětem raného školního věku a představuje pomůcku, jak s nimi vést rozhovory o křesťanských tématech. Úroveň je přizpůsobena tak, abych odpovídala věku dítěte i určitému ekumenickému rozměru.
naučné, obrazové

Bůh je tady!

89 Kč
Cestovatel časem - Prehistorie - 11%
Začneme v prvohorách, kde se dozvíš o prvních živočiších, kteří z počátku obývali moře a postupně se stěhovali na souš, kterou v té době představovaly pouze čtyři kontinenty.
naučné, obrazové

Cestovatel časem - Prehistorie

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>