Nejprodávanější tituly - listopad 2018
romány

Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
Smutný konec Policarpa Quaresmy
(1x)
Policarpo Quaresma, brazilská odlika proslulého Dona Quijota, je muž na sklonku 19. století horlivě usilující o povznesení své země a využití jejích opomíjených možností.
romány
Ukázky

Smutný konec Policarpa Quaresmy

300 Kč
Velká láska
Černohumorná, pronikavě a důsledně ironická próza líčí kvazi příběh domnělé lásky mezi Andričem a Laurou. Povídkový až anekdotický sled jednotlivých zamyšlení a událostí od prvních dnů vztahu až do jeho konce.
romány
Ukázky

Velká láska

179 Kč
Venku prší
Viktor Franc je v životě postaven před problém, jak začít po smrti své ženy znovu, jak najít životní partnerku. Klade si otázku, zda je možné znovu začít, aniž by vše, co člověk prožil předtím, bylo zapomenuto.
romány

Venku prší

224 Kč
Zapomeň na minulost
Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.
romány

Zapomeň na minulost

296 Kč
Devátý
Román Devátý (A kilencedik) nabízí nejen dobře podanou psychologickou drobnokresbu utlačovaného dítěte, ale zároveň hlubší vhled do poměrů ve společnosti kádárovského komunistického režimu v Maďarsku.
romány

Devátý

206 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.
romány

Kněžna Ludmila

251 Kč
Stripped / Inkognito v podzemí
Inkognito v podzemí je druhou částí Shoenfeltovy newyorské trilogie Stripped (první část vyšla pod názvem Až na dřeň v nakl. Maťa v r. 2012), jejíž děj se odehrává v letech 1979–1984.
romány

Stripped / Inkognito v podzemí

223 Kč
S cejchem vraha
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány

S cejchem vraha

260 Kč
Volba - Klíčový okamžik
(3x)
Kniha Volba je literárním debutem mladého českého autora Jakuba Trpiše. Prolínají se v ní prvky duchovní literatury, sci-fi, detektivky, psychologického i milostného románu. Poprvé vyšla v roce 2012. Příběh v sobě nese silné poselství.
romány

Volba - Klíčový okamžik

431 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>