Nejprodávanější tituly - listopad 2018
povídky

Ve stínu Říše
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
Večery na slamníku
Cyklus drobných povídek Večery na slamníku Jaromíra Johna vychází poprvé ve spolehlivém, kriticky ověřeném vydání.
povídky

Večery na slamníku

332 Kč
Místo
Chronologicky poslední sbírka povídek Juana Josého Saera, tato óda na lidskou imaginaci vzdávající hold čarovné a spásné moci literatury.
povídky

Místo

224 Kč
Povídky
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
Příběhy jedné noci
(2x)
Kniha fantastických příběhů, které se odehrávají v noci 19. března 1929 na nejrůznějších místech světa. Autor se proslavil především románem "Cit slečny Smilly pro sníh".
povídky

Příběhy jedné noci

268 Kč
A nakonec Vánoce
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
povídky
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 51%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

183 Kč
89 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 10%
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

199 Kč
179 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
povídky
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 159 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>