Nejprodávanější knihy - listopad 2018
naučné, obrazové

Pirátská nauka - 11%
V pěti poutavých příbězích budou čtenáři na pirátských lodích brázdit moře a oceány. Během dobrodružné cesty poznají život pobřežních pirátů, budou svědky přepadení lodi v Karibiku, seznámí se s korzáry, půjdou po stopách starého pirátského pokladu a...
naučné, obrazové

Pirátská nauka

168 Kč
150 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné, obrazové

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
naučné, obrazové

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
naučné, obrazové

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Mami, tati, chci být rybářem - 11%
Kniha je určena všem dětem, které touží stát se rybářem. Naleznou zde základní pravidla rybaření, základní vybavení, způsoby lovu, ilustrovaný seznam druhů ryb, mnoho fotografií vod a úlovků a také tři povídky.
naučné, obrazové

Mami, tati, chci být rybářem

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 65 položek
<< < 1 .. 5 6 7