Nejprodávanější Kniha - listopad 2018

Test tvojí trpělivosti
Láska, smrt nebo paranoia. To všechno a mnohem více nabízí Test tvojí trpělivosti. Kniha, kterou má na svědomí Filip Koryta (aka Dr. Filipitch), mistr ČR ve slam poetry 2017.
Ukázky

Test tvojí trpělivosti

179 Kč
Tisíciletý démon
1. září 2025, Česká republika, hlavní město Liberec V údolí mezi dvěma horskými hřebeny se v rudém přísvitu rozkládá město.

Tisíciletý démon

259 Kč
Trosečník sibiřský
(1x)
Skutečný, sotva uvěřitelný příběh českého chlapce s ruskými kořeny na pouti za svobodou.

Trosečník sibiřský

269 Kč
Už z těch rodičů šílím
Louisův život se obrátí vzhůru nohama. Když jeho otec přijde o práci a stane se z něj muž v domácnosti, musí Louis čelit nepoživatelnému jídlu a všudypřítomným žlutým lístečkům se vzkazy, aby si uklidil pokoj.

Už z těch rodičů šílím

233 Kč
Úžasné Vánoce Matyáše Kotrby
Matyáš a Mája jsou takoví normální školáci. Zajímají je úkoly. Jak je to možné? Mají totiž úžasný adventní kalendář! 24 neobvyklých úkolů, na každý den jeden. Jenomže před Vánocemi se toho hodně děje.
Ukázky

Úžasné Vánoce Matyáše Kotrby

251 Kč
Vánoce s Oskarem
Hanka odjakživa chtěla psa a nemůže uvěřit svému štěstí, když rodiče konečně svolí, že si může pořídit štěně. Navíc dalmatina – psa jejích snů!

Vánoce s Oskarem

133 Kč
Vánoční snění
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor. Vhodné pro děti od osmi let.

Vánoční snění

223 Kč
Vědci v mateřské škole 2
Co se stane s cukrem, který nasypeme do čaje? Odkud máme elektřinu? Podobné otázky podněcují dětskou zvídavost a učitel udělá to nejlepší, pokud dítěti neposkytne okamžitou odpověď, odborné věsvětlení. Věda není něco, co by se děti měly učit nazpaměť

Vědci v mateřské škole 2

233 Kč
Velká kniha Fuckupů
Sebrané průšvihy osobností českého byznysu, kultury a života vůbec. Nepoděláš, nevyděláš aneb jak se nepodělat, když se něco podělá: poučení z čtyřiceti skutečných příběhů českých podnikatelů, ředitelů, investorů, tvůrců, umělců, sportovců...

Velká kniha Fuckupů

314 Kč
Velká kniha mladého technika
Velká kniha mladého technika přináší spoustu zajímavostí ze světa strojů a přístrojů, pohledů do jejich historie i aktuálních žhavých novinek.

Velká kniha mladého technika

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>